آب گوجه فرنگی وارد مرحله تغليظ می شود که تغليظ یا به صورت بچ یا به صورت کانتینيوز انجام می شود که بیشتر از سیستم کانسیتوز برای تغليظ استفاده می شود که برای کانتينيوز از صافی های 2 مرحله ای استفاده می شود. سیستم بچ برای تولید رب فله استفاده می شود و سیستم کانتينيوز برای تولید رب برای بسته های کوچک و معمولی استفاده می شود.

آب گوجه فرنگی با بریکس 5/4 وارد می شود و در نهایت با بریکس 27 خارج می شود و 2 درصد نمک زده می شود. هر سیستم کانتينيوز از 2 بدنه تشکیل شده است. بدنه ی اول آب گوجه فرنگی با بریکس 5/4 وارد می شود و با بریکس 9 خارج می شود و در بدنه دوم آب گوجه فرنگی با بریکس 9 وارد می شود و با بریکس 27 خارج می شود.

مبدل حرارتی مورد استفاده سپراتور است که در حین چرخیدن و تحت خلا و با حرارت بالا باعث خارج شدن بخار آب از محصول می شود. ( از سیستم کانتينيوز آب گوجه فرنگی  با بریکس 24 خارج و توسط لوله هايی به سیستم بچ برده می شود تا با بریکس 36 خارج شود.) که برای تولید رب با غلظت زیاد است که در انبارها نگهداری می شود و این رب را در فصل های از سال که گوجه فرنگی برداشت نمی شود یا کم است بریکس آن را از 36 به 27 یا 28 می رسانند. و بسته بندی می کنند و به بازار عرضه می کنند.)

به طور کلی گوجه فرنگی با بریکس 25 از تغلیظ خارج شده و وارد مخزن نمک زنی می شود که حدود 2درصد نمک اضافه شده و وارد پاستوریزاتور لوله ای با دمای 85درجه سانتی گراد به بالا می شود. پس وارد پاستوریزاتور غرقابی می شود که قوطی های حاوی رب گوجه فرنگی به مدت 35 دقیقه در دمای بالاتر از 85 درجه است که دمای اصلی پلستوریزاسیون است. به این دلیل که مرکز ماده ی غذایی نیز به دمای 85درجه برسد بعد از سپری شدن مدت زمان لازم (35دقیقه) وارد قسمت سرد کن می شود که در آب سرد به مدت 18دقیقه قرار می گیرند. و سپس قوطی ها به انبار برده می شوند و آماده ی توزیع و فروش می گردنند.

به طور کلی در این واحد تولیدی از لاک بژ برای پوشش داخل قوطی هایی که با مواد غذایی اسیدی مثل رب،کمپوت،گیلاس و غیره پر می شود استفاده می کنند. زیرا مقاومت بیشتری نسبت به لاک های دیگر در برابر مواد اسیدی دارند.

آزمون های متفاوتی را برای لاک قوطی ها انجام می دهند. به این صورت که تکه ای از لاک را در اسید لاکتیک قرار داده و چسپندگی آن را تعیین می کنند و اگر حباب بزند نشانه ی خراب بودن آن است.

منظور از پاستوریزاتور غرقابی این است که قوطی های رب گورجه فرنگی در حجم زیادی از اب داغ قرار دارند که دمای هوا..... ... تایم آن 95درجه است