more  مقدار کلسیم در کنجد سه برابر شیر است

در آسیای شرقی روغن کنجد توسط عملیات پرس روی دانه بو داده شده بدست می‌آید و بدون تصفیه و با طعم و مزه طبیعی استفاده می‌شود. در غرب روغن کنجد توسط پرس‌های مکانیکی چند مرحله‌ای استحصال و به صورت روغن بکر یا تصفیه شده استفاده می‌شود.

از دیگر خواص مفید این روغن گیاهی می‌توان به وجود دو ماده شیمیایی sesamol و sesamin در آن اشاره کرد که منحصر به فرد بوده و دارای خواص آنتی‌اکسیدانی بسیار قوی هستند.

برخی دیگر از خواص روغن کنجد عبارتند از:

کاهش فشارخون در افراد مبتلا به فشار خون بالا

جلوگیری از سرطان‌های سینه، پروستات و سرطان‌های دستگاه گوارش

جلوگیری از تصلب شرایین و بسته شدن عروق

جلوگیری از بروز سکته قلبی

حاوی اسید اولئیک به میزان 38%

جلوگیری از بروز آب مرواریددانه‌های کنجد

شفافیت و لطافت پوست به دلیل غنی بودن از ویتامین E

مناسب برای سرخ کردن به دلیل مقاومت بالای حرارتی

نقطه دود 226 درجه سانتی‌گراد

کاهش ابتلا به بیماری پارکینسون

پیشگیری از بیماری‌های مفصلی و آرتروز

به تاخیر انداختن عوارض سالخوردگی

متعادل نگه داشتن وزن

منبع:همشهری آنلاین