آشنایی با خواص روغن کنجد
مقدار
کلسیم در کنجد سه برابر شیر است
در آسیای شرقی روغن کنجد توسط عملیات پرس روی دانه بو داده شده بدست میآید و بدون تصفیه و با طعم و مزه طبیعی استفاده میشود. در غرب روغن کنجد توسط پرسهای مکانیکی چند مرحلهای استحصال و به صورت روغن بکر یا تصفیه شده استفاده میشود.
از دیگر خواص مفید این روغن گیاهی میتوان به وجود دو ماده شیمیایی sesamol و sesamin در آن اشاره کرد که منحصر به فرد بوده و دارای خواص آنتیاکسیدانی بسیار قوی هستند.
برخی دیگر از خواص روغن کنجد عبارتند از:
• کاهش فشارخون در افراد مبتلا به فشار خون بالا
• جلوگیری از سرطانهای سینه، پروستات و سرطانهای دستگاه گوارش
• جلوگیری از تصلب شرایین و بسته شدن عروق
• جلوگیری از بروز سکته قلبی
• حاوی اسید اولئیک به میزان 38%
• جلوگیری
از بروز آب مروارید
• شفافیت و لطافت پوست به دلیل غنی بودن از ویتامین E
• مناسب برای سرخ کردن به دلیل مقاومت بالای حرارتی
• نقطه دود 226 درجه سانتیگراد
• کاهش ابتلا به بیماری پارکینسون
• پیشگیری از بیماریهای مفصلی و آرتروز
• به تاخیر انداختن عوارض سالخوردگی
• متعادل نگه داشتن وزن
منبع:همشهری آنلاین