مربای آلوئه ورا
روش تهیه:
۱ – آلوورا
را پوست بگیرید و ژلهای وسط آن را بیرون بیاورید و به صورت حبهای خرد کنید.
۲ – آلوورای
خرد شده را به مدت ۲ ساعت داخل فریزر بگذارید.
۳ – بعد از
اینکه آلوورا را از داخل فریزر بیرون آوردید آنها را درون ظرف ریخته و ۲۰۰ گرم از
شکر را روی آنها بریزید. سپس اجازه دهید ترکیب شکر و آلوورا به مدت ۲ تا ۳ ساعت در
دمای محیط قرار بگیرد.
۴ – ترکیب
شکر و آلوورا را روی حرارت بالا قراردهید تا جوش بیاید. بعد از اینکه به جوش آمد
به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه و البته با در بسته اجازه دهید با حرارت سوزنی به مدت ۳۵ تا
۴۰ دقیقه دیگر بجوشد.
۵
– ۸۰۰ گرم باقیمانده از شکر را در این مرحله داخل ظرف ریخته و ۷۰۰ گرم آب را
هم اضافه کنید. با قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود.
۶ – سپس
ترکیب آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا زمانی که به نقطه جوش برسد.
۷ – هنگام
جوشیدن کف شکر سطح آب میآید که باید آنها را با یک قاشق بردارید.
۸ – حرارت
گاز را ملایم کنید و اجازه دهید به مدت یک ساعت همینطور بجوشد.
۹ – وقتی که
ترکیب کمی غلیظ شد آلوورا و شکری را که قبلا پختهاید روی شربت بریزید و بگذارید
حدود ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد، آبلیمو را هم اضافه کنید.
۱۰ – مربای
شما آماده است فقط اجازه دهید که کاملا خنک شود و بعد اسانس آلوورا را به آن اضافه
کنید.
نکته:
اگر نتوانستید اسانس آلوورا پیدا کنید میتوانید وانیل را جایگزین آن
کنید.
منبع : saritar.com
به نام خدا